Rauhalliset ja miellyttävät unet Turun kupeessa, keskellä Kaarinaa.

02 2424920

AITTAKATU 1, KAARINA

KIVITASKU@AVAINHOTELLIT.FI

Varausehdot ja yleiset ehdot

Varaus

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun olet saanut sähköpostin, tekstiviestin tai puhelimen välityksellä vahvistuksen tekemästäsi varauksesta. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi ennakkomaksun tai varauksen vahvistamisen luottokortin avulla.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö ja alaikäisen kanssa tulee majoittua yli 18-vuotias huoltaja.

Lemmikkielämistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Vai osa huoneistamme on lemmikeille soveltuvia ja lemmikeistä veloitetaan lisämaksu. Hotellilla on oikeus yksipuolisesti perua lemmikkielämiä sisältävä varaus, mikäli hotellilla ei ole tarjota lemmikkielämille soveltuvaa huonetta.

Saapuminen ja lähteminen

Sisäänkirjautuminen on klo 14 alkaen ja huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12, ellei varauksen yhteydessä ole toisin sovittu.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Maksuton peruutus mahdollinen varauksissa, joihin ei liity ennakkomaksua, mikäli varaus perutaan saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 14:00 mennessä sähköpostitse tai puhelimitse suoraan hotelliin. Mikäli varaus perutaan saapumispäivää edeltävän päivän klo 14:00 jälkeen, veloitetaan varauksesta ensimmäisen majoituspäivän hinta täysimääräisenä.

Ennakkoon maksetuissa varauksissa saattaa olla lisäksi täydentäviä ehtoja.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai hotellista riippumaton este (esim. lakko, palo- tai vesivahinko), voi hotelli perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti ennakkoon maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin.

Aikainen lähtö

Jos lähdet hotellista pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi hotellille viimeistään klo 16.00 edeltävänä päivänä. Muussa tapauksessa joudut maksamaan lisävuorokaudesta. Ennakkoon maksetuissa varauksissa aikaisempi lähtöpäivä ei alenna kokonaishintaa.

Maksut

Hotelli hyväksyy tavanomaiset maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.

Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä hotellin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä hotelliin saavuttaessa tai maksukortilla viimeistään lähtiessä.

Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on hotellilla oikeus perua varaus.

Hotellilla on oikeus tehdä varauksen tai sisäänkirjautumisen yhteydessä veloitus tai ennakkovarmennus maksukortilta. Oleskelun aikana aiheutuvat kustannukset voidaan tarvittaessa veloittaa käytetyltä maksukortilta. Jos hotelli ei ole tehnyt ennakkovarmennusta maksukortiltasi, hotellilla on oikeus asiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä varata luottokortiltasi koko majoituksen arvo.

Lisäksi hotelli varaa oikeuden tehdä asiakkaan varauksessa käyttämältä luottokortilta jälkikäteen majoitukseen liittyvät veloitukset asiakkaan ilmoittamatta jättämistä ostoista ja/tai rikkoontuneista esineistä ja aiheutetuista vahingoista. 

Asiakkaan vastuu vahingoista

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Vastuu asiakkaan omaisuudesta

Hotelli voi ottaa pyynnöstäsi säilytettäväksi arvotavaroitasi. Hotellilla on oikeus periä maksu tavaroiden säilytyksestä. Hotelli voi kuitenkin kieltäytyä ottamasta säilytettäväksi omaisuutta. Jos säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on sinun ilmoitettava siitä hotellille ennen sen säilöön jättämistä.

Hotelli ei vastaa huoneen säilytyslokerossa tai huoneessa olevasta omaisuudesta.

Hotelli ei vastaa autohallissa tai hotellin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.